Esta plataforma almacena cookies para ofrecer una mejor experiencia. Navegando consiente su uso. Política

Personal Botiga Cap De Setmana - Sistema Nacional de Empleo . com

Personal Botiga Cap De Setmana

(Tarragona, España)

Al Grup Bon Preu busquem talent!T'agrada l'atenció al client i t'apassiona el món del comerç? Si tens actitud i ganes d'aprendre ja tens mig camí fet.
Què busquem?El que més ens diferència com a supermercat és el nostre producte fresc i l'atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com també de noves tendències internacionals.
Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.

Quina experiència necessites?Valorarem la teva experiència en sectors similars però si no ho has fet anteriorment no et preocupis, nosaltres et formarem!
Oferim formació en les diferents seccions dels nostres establiments: caixa, reposició, fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria i peixateria.Per tant, és una bona oportunitat per a aprendre un nou ofici, tinguis o no experiència prèvia en el sector.

Competències
Compromis
Comunicació
Flexibilitat- adaptació als canvis
Iniciativa i Proactivitat
Orientació al client
Planificació i organització
Polivalència
Treball en equip
Visió comercial
Tolerància estrés
Què t’oferim?Torns intensius rotatius de dia, per una millor conciliació familiar.Torns intensius fixos de nit. per a les vacants de reposició.Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.
Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

Fecha de publicación: 16/06/2020

¿Quieres recibir avisos? Sé el Primero